Steun ons en help Nederland vooruit

Barry Hoope

Lijstduwer D66 Heemskerk nr.18

Ik ben Barry Hoope en sta op plek 18 op de kandidatenlijst voor D66 Heemskerk.
Dat doe ik met veel overtuiging want ik vind dat D66 Heemskerk goede plannen heeft en zich sterk maakt voor een robuust en financieel gezonde Heemskerk.

In de afgelopen 4 jaar ben ik fractie ondersteuner geweest en heb zitting gehad in de commissies. Hier heb ik veel opgestoken van het werk binnen de gemeente politiek. De fractie van D66 Heemskerk gaat moeilijke discussies niet uit de weg en reflecteert daarbij naar de kernwaarde van D66. “Gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft”.

Door de positieve bijdrage en verder durven kijken en denken dan de bestaande hokjes ben ik van mening dat D66 Heemskerk de grootste partij in de gemeente raad zou moeten zijn. Als ik naar het mooie en uitdagende verkiezingsprogramma lees van D66 Heemskerk zouden alle Heemskerkers op D66 moeten stemmen.

Ook de verkiezingskrant die D66 Heemskerk begin maart uitbrengt is hier een sterk staaltje van. Op een vernieuwende manier campagne voeren en de persoonlijke verhalen vertellen van de kandidaten.
Ik heb de verkiezingskrant al mogen lezen en het zijn stuk voor stuk interessante achtergrond verhalen en geeft een goed beeld wat de kandidaten voor ons Heemskerkers willen betekenen.

Het verhaal van Quinn van Veen(#8) spreekt mij erg aan, het creëren van kansen en mogelijkheden voor de jongeren in de gemeente Heemskerk. Ook ik heb jonge kinderen en net als Quinn maak ik mij ook zorgen om hun toekomst op het gebied van wonen, klimaat, veiligheid en ontspanning.
Voor de gemeenteraad is het een winst als er een zo goed mogelijke afspiegeling van de Heemskerkse bevolking in de raad zitting neemt. Jongeren zoals Quinn horen daar absoluut bij!

Op naar de winst voor D66 Heemskerk met de komende gemeenteraad verkiezingen!