Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 maart 2022

Politieke online speeddate

Wil jij op een eenvoudige manier in gesprek met de verschillende politieke partijen in Heemskerk? Wil jij weten waar de partijen zich op focussen en welke thema’s voor hen van belang zijn? Ga dan op “online speeddate” met de Heemskerkse politieke partijen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op vrijdag 11 maart tussen 19.30 en 21.00 uur zijn alle politieke partijen online. Gedurende deze 1,5 uur kun je aansluiten in de verschillende zoom sessies en zo horen wat voor die partij van belang is. Daarnaast, en dat is nog veel belangrijker, zijn alle partijen beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Je kunt op elk moment in- en uitloggen. Heb je 20 minuten een partij aangehoord en je vragen gesteld en ben je benieuwd hoe een andere partij over dezelfde ‘uitdagingen’ denkt? Zoek de zoomlink van de andere partij en je kunt direct het gesprek aan gaan. Gewoon vanaf je luie stoel. Onze lijsttrekker Mark Wouters zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus tot dan!

De zoomlinks vind je op de site van de gemeente Heemskerk via: www.heemskerk.nl/gemeenteraadsverkiezingen

 

En hier is die van D66 Heemskerk:

Topic: Online speeddate D66 Heemskerk
Time: Mar 11, 2022 07:00 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93636165642?pwd=cjRFeG9UMGF2RmxibVRWcjBTQTZqZz09

Meeting ID: 936 3616 5642
Passcode: h7U+?G