Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 7 december 2021

D66 Heemskerk presenteert kandidatenlijst voor de verkiezingen

Kandidatenlijst bekend!

De afgelopen weken hebben de leden van D66 Heemskerk gestemd op de lijst waarmee D66 meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De lijst is nu bekend. Lijsttrekker Mark Wouters is enorm trots op de lijst en kijkt ernaar uit om met dit mooie team een prachtig verkiezingsresultaat neer te zetten. “We gaan voor de winst!”

Wouters: “Onze leden hadden keuze te over. Een mooie mix van jong en oud, mannen en vrouwen, ervaren mensen en vers bloed. Uiteindelijk is er een fantastische lijst samengesteld waarmee we vol vertrouwen de verkiezingen ingaan. Eenheid in verscheidenheid, dat is de kracht van dit team. Al onze kandidaat-raadsleden zitten vol ambitie en willen zich met veel enthousiasme inzetten voor Heemskerk.”

Wouters: “Onze campagne zal uitgaan van de bekende D66-onderwerpen als onderwijs, groen en duurzaamheid. Maar ook woningbouw, regionale samenwerking, economie en sport & cultuur krijgen een groot podium. Al deze uitdagingen en vraagstukken gaan we niet alleen aan, dat doen we met onze inwoners. Want D66 gaat uit van de kracht van mensen zelf. Een mooi Heemskerk maken we niet alleen. Dat doen we samen. We hebben vertrouwen in ons verhaal en daarom kijken wij met veel optimisme vooruit naar de verkiezingen om daarna weer op volle kracht verder te bouwen aan een mooi Heemskerk.”

De volledige D66-kandidatenlijst is als volgt:

 1. Mark Wouters
 2. Piet Burgering
 3. Wessa van de Kuijlen
 4. Jorge van Vliet
 5. René van der Linden
 6. Dennis Scheerman
 7. Robbert Nijboer
 8. Quinn van Veen
 9. Maja van der Handel
 10. Frank Bruin
 11. Paulien van der Lem
 12. Henk Schweitzer
 13. Annelies Vessies
 14. Izabella Voortman
 15. Cris Sevillano Pachon
 16. Gerard Keet
 17. Niek Scholten
 18. Barry Hoope
 19. Richard Mostert
 20. Ben Tap
 21. Ina Beentjes