Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 november 2021

Begroting 2022-2025

Politieke beschouwing

Dinsdag 2 november behandelden we  in de raad de begroting. Altijd een belangrijk moment in het politieke jaar. Het was ook de laatste begroting van deze periode dus hoe kijken we terug en vooral hoe kijken we vooruit?

D66 kijkt als partij tevreden terug op deze raadsperiode. We hebben veel bereikt en Heemskerk verder gebracht. En daar willen we na de verkiezingen onverminderd mee verder gaan. Ons verkiezingsprogramma staat in de verf en we hebben een mooie lijst met enthousiaste en gedreven Heemskerkers. We gaan voor een mooi resultaat. We zullen onze ideeën voor een mooi Heemskerk de komende maanden veelvuldig delen.

Lees hieronder onze politieke beschouwing die D66 inbracht.

APB Begroting 2 november